Het Oplaadstation

Welkom bij

'Het Oplaadstation!'

Wil jij jezelf helpen ontspannen?

Wil je tips en handvatten wat je kunt doen bij oa vermoeide ogen, slaapproblemen, stress, heftige emoties, wil je je immuunsysteem een boost kunnen geven?

Doe dan mee met de herfst editie van Het Oplaadstation! 

Het enige wat je ervoor nodig hebt is toegang tot je Facebook, je vingers en je handen. 🏻

 

Van 4 oktober tot 22 november, 8 weken lang iedere maandagavond om 20.00 uur zalig stromen met Jin Shin Jyutsu, en om de week op donderdagavond 20.00 uur 4x een live vraag-en antwoordsessie in de besloten Facebookgroep.

Alle lives en vraag-en antwoordsessies blijven de volledige periode in de groep staan, dus ook als je er niet live bij kunt zijn, kun je het op je eigen tijd en tempo terugkijken!

Programma:

Week 1: maandagavond 4 oktober 20.00 uur: 'Ontspanning'

Donderdag 7 oktober 20.00 Q&A

Week 2: maandag 11 oktober: ‘Vermoeide ogen'

Week 3: maandag 18 oktober: ‘Immuunsysteem’

Donderdag 21 oktober 20.00 Q&A

Week 4: maandag 25 oktober: ‘Angst’

Week 5: maandag 1 november: ‘Vermoeidheid’

Donderdag 4 oktober 20.00 Q&A

Week 6: maandag 8 november: ‘Slaapproblemen’

Week 7: maandag 15 november: ‘Heftige emoties’

Donderdag 18 november 20.00 Q&A

Week 8: maandag 22 november : Alle Veiligheids Energiesloten

Dit wordt zo zalig!

Jezelf ontspannen dmv alleen je vingers en handen...velen zijn je al voorgegaan en hebben ervaren hoe bijzonder en zalig het is om jezelf en je geliefden op deze manier te kunnen helpen.

Jin Shin Jyutsu verbaast me iedere keer weer.

De zachte en moeiteloze manier waarop je je vingers en plekken op je lichaam vasthoudt waardoor je je levensenergie weer kunt laten stromen, is wonderbaarlijk!

 

Hoe mooi als je dit jezelf kunt geven, juist ook in deze roerige tijd!

Rust, energie, ontspanning, handvatten en praktische tips om jezelf nog beter te kunnen leren kennen en helpen en dat alleen met je vingers en handen...wow!

 

Je bent enorm welkom om mee te doen met deze herfst editie van Het Oplaadstation!

 

Dit alles kost slechts €139 voor de volle 8 weken! Eigenlijk 9 weken, want je kunt na afloop nog een week de filmpjes terugkijken !

Handvatten om tot rust te komen en jezelf te helpen, ze liggen binnen handbereik!

 

Aanmelden:

Na betaling via onderstaande knop, ga je op facebook naar 'groepen' en zoek je naar Het Oplaadstation. Dan klik je op 'lid worden' en dan laat ik je binnen!

 

 

Ervaringen met Het Oplaadstation:

"Deze weken in Het Oplaadstation zijn voor mij een groot cadeau. Ik voel mijn lijf nu veel meer, let op stagnatie en merk dat ik door mijn handen neer te leggen of een bepaalde stroom doe, dat ik rustiger word en mijn lijf minder pijnlijk aanvoelt. Ik raad deze workshop echt aan. Heb het al aan meerdere mensen in mijn netwerk gedeeld.

De hoofd centrale stroom geef ik mee aan mijn cliënten. Ik krijg teruggekoppeld dat men meer energie verneemt, rustiger wordt en beter slaapt. Verder leg jij het ontzettend goed uit, heerlijke humor en zelfspot. Ik ben zo blij dat ik dit tegen gekomen ben. Het verrijkt mijn leven!"

Ina Bronsema

"Aanrader!

Jin Shin Jyutsu geeft mij zoveel rust, inzicht en verbondenheid. Zo simpel en zo waardevol en bovenal heel enthousiast en goed uitgelegd door Petra!"

"Ik vind het Oplaadstation heerlijk. Het stromen is fijn, het helpt me om m'n lijf meer te voelen, aandacht te geven, echt te zien. Mijn valkuil is om met mijn hoofd te leven en Yin Shin is een fijne tool om uit m'n hoofd naar m'n lichaam te gaan."

"Plus je enthousiasme en jouw aanpak, Petra, dat maakt het filmpjes kijken ook echt leuk en even een rustpunt op de dag."

"Ik was op zoek naar 'iets' waarmee ik mezelf zou kunnen helpen. Dt heb ik gevonden in Jin Shin Jyutsu! Wat je zelf zegt: daar zit álles in.

Het is fijn om naar je te luisteren. Je deelt alles vanuit je hart en dat is zo fijn. Je bent spontaan, heerlijk eerlijk en zo behulpzaam. Gewoon een mooi en lief mens."

Na deelname aan deze editie van Het Oplaadstation is er de mogelijkheid om in te stromen in mijn besloten facebookcommunity. Dit is mogelijk voor iedereen die heeft deelgenomen aan een Retreat bij De Stroomstudio, aan het drie maanden traject "Laat het Stromen' of aan de zesweekse online Stroomgroep Het Oplaadstation. Kortom, iedereen in de community heeft ervaren wat Stromen voor hem of haar kan betekenen! Je kunt daar ervaringen delen, elkaar vragen stellen en ik zal er soms zelf aanwezig zijn om stromen, tips en handvatten te geven.

Je bent van harte welkom! 
 

Tot snel!


Warme groet,
Petra Keijzer