Het Oplaadstation

Wil jij jezelf moeiteloos helpen opladen en ontspannen met je vingers en handen?

Wist je dat er een manier is om te zorgen dat je jezelf weer moeiteloos kunt opladen?

Een manier waardoor je jezelf kunt helpen ontspannen en je emoties tot rust kunt brengen?

En dat je dat overal en altijd kunt doen?

Het enige wat je ervoor nodig hebt, zijn je vingers en handen!

Wil jij praktische handvatten om jezelf nog beter te leren kennen en helpen en vind je het fijn om dat live online te 'leren' en meteen te ervaren wat het voor je doet?

Doe dan mee met de nieuwe editie van

Het Oplaadstation! 

Het enige wat je ervoor nodig hebt is toegang tot je Facebook, je vingers en je handen. 

In zes weken krijg je in totaal 10 avonden waarin we met elkaar gaan 'stromen met Jin Shin Jyutsu'.

Je leert hoe je je vingers kunt gebruiken om je emoties tot rust te brengen.

Je leert hoe je je handen op bepaalde plekken op je lichaam kunt leggen zodat het weer gaat stromen in je lijf.

Je leert waarom sommige plaatsen op je lichaam soms aandacht vragen in de vorm van pijn of irritatie en hoe je dat kunt verlichten.

Jij hebt namelijk ook alle handvatten in je vingers om jezelf te kunnen helpen!

Concreet:

We starten op maandagavond 9 mei om 20.00 uur in de besloten facebookgroep Het Oplaadstation.

De volgende avonden zijn:

donderdag 12 mei, maandag 16 mei, donderdag 19 mei, maandag 23 mei, donderdag 26 mei, maandag 30 mei, donderdag 2 juni, maandag 6 juni en maandag 13 juni.

Tijdens de laatste twee maandagavonden kun je je persoonlijke vraag stellen. Dit zijn altijd hele leerzame en waardevolle sessies!

Alles is steeds om 20.00 en is live in de besloten facebookgroep.

Alle lives en vraag-en antwoordsessies blijven de volledige periode in de groep staan, dus ook als je er niet live bij kunt zijn, kun je het op je eigen tijd en tempo terugkijken!

10 Avonden waarna je enorm veel handvatten hebt om jezelf te helpen opladen en ontspannen, waarna je je emoties tot rust kunt brengen en waarna je weet hoe je lichaam alles voor je doet om jou te helpen...deze zalige investering in jezelf kost slechts 139 euro. Ik vind het belangrijk dat zoveel mogelijk mensen zichzelf kunnen leren helpen, juist in deze zo roerige tijden.

Handvatten om tot rust te komen en jezelf te helpen, ze liggen binnen handbereik!

Na betaling via onderstaande 'Ik doe mee!' knop,, ga je op facebook naar 'groepen' en dan zoek je naar Het Oplaadstation (kan zijn dat je een beetje naar beneden moet scrollen om het tegen te komen).

Klik vervolgens op 'lid worden'.

Je kunt je nu al aanmelden, vanaf donderdag 5 mei laat ik iedereen die zich al heeft aangemeld binnen!

Je bent enorm welkom om jezelf nog beter te leren kennen en helpen!

 

Na deelname aan deze editie van Het Oplaadstation is er de mogelijkheid om in te stromen in mijn besloten facebookcommunity. Dit is mogelijk voor iedereen die heeft deelgenomen aan een Retreat bij De Stroomstudio, aan het drie maanden coachingstraject "Laat het Stromen' of aan de zesweekse onlive Stroomworkshop Het Oplaadstation. Kortom, iedereen in de community heeft ervaren wat Stromen voor hem of haar kan betekenen! Je kunt daar ervaringen delen, elkaar vragen stellen en ik zal er soms zelf aanwezig zijn om stromen, tips en handvatten te geven.

Dit wordt weer zo zalig!

Jezelf ontspannen dmv alleen je vingers en handen...velen zijn je al voorgegaan en hebben ervaren hoe bijzonder en zalig het is om jezelf op deze manier te kunnen helpen.

Jin Shin Jyutsu verbaast me iedere keer weer.

De zachte en moeiteloze manier waarop je je vingers en plekken op je lichaam vasthoudt waardoor je je levensenergie weer kunt laten stromen, is wonderbaarlijk!

 

Hoe mooi als je dit jezelf kunt geven, juist ook in deze roerige tijd!

Rust, energie, ontspanning, handvatten en praktische tips om jezelf nog beter te kunnen leren kennen en helpen en dat alleen met je vingers en handen...wow!

Ervaringen met Het Oplaadstation:

"Wat maak jij heerlijk no nonsense inzichtelijk en direct voelbaar in wat een prachtig werkend lichaam ik mag leven. Nooit geweten dat mijn vingers heerlijk 'handzame' sensoren zijn van de grote energiebanen. In deze weken heb ik van je geleerd mijn vingers en handpalmen heel praktisch in te zetten om beter te stromen, dierbare 'handvatten'!

"Deze weken in Het Oplaadstation zijn voor mij een groot cadeau. Ik voel mijn lijf nu veel meer, let op stagnatie en merk dat ik door mijn handen neer te leggen of een bepaalde stroom doe, dat ik rustiger word en mijn lijf minder pijnlijk aanvoelt. Ik raad deze workshop echt aan. Heb het al aan meerdere mensen in mijn netwerk gedeeld.

De hoofd centrale stroom geef ik mee aan mijn cliënten. Ik krijg teruggekoppeld dat men meer energie verneemt, rustiger wordt en beter slaapt. Verder leg jij het ontzettend goed uit, heerlijke humor en zelfspot. Ik ben zo blij dat ik dit tegen gekomen ben. Het verrijkt mijn leven!"

Ina Bronsema

"Aanrader!

Jin Shin Jyutsu geeft mij zoveel rust, inzicht en verbondenheid. Zo simpel en zo waardevol en bovenal heel enthousiast en goed uitgelegd door Petra!"

"Ik vind het Oplaadstation heerlijk. Het stromen is fijn, het helpt me om m'n lijf meer te voelen, aandacht te geven, echt te zien. Mijn valkuil is om met mijn hoofd te leven en Yin Shin is een fijne tool om uit m'n hoofd naar m'n lichaam te gaan."

"Plus je enthousiasme en jouw aanpak, Petra, dat maakt het filmpjes kijken ook echt leuk en even een rustpunt op de dag."

"Ik was op zoek naar 'iets' waarmee ik mezelf zou kunnen helpen. Dt heb ik gevonden in Jin Shin Jyutsu! Wat je zelf zegt: daar zit álles in.

Het is fijn om naar je te luisteren. Je deelt alles vanuit je hart en dat is zo fijn. Je bent spontaan, heerlijk eerlijk en zo behulpzaam. Gewoon een mooi en lief mens."

 

 

 

 

 

 

Je bent van harte welkom! 
 

Tot snel!


Warme groet,
Petra Keijzer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0039- lisenkalami.jpg