Het Oplaadstation

Welkom bij

'Het Oplaadstation!'

Hoe fijn zou het voor je zijn als je een plekje hebt waar je je even terug kunt trekken?
Een plekje waar je kunt ontspannen?
Waar je inzichten krijgt?
Een plekje waar je je hoofd en lichaam weer kunt opladen?
Kortom: een plek waar jij jezelf kan zijn en waar je kunt leren wat je nodig hebt en hoe je jezelf dat kunt geven?

Mag ik je voorstellen: HET OPLAADSTATION!


Een besloten Facebook groep waarin je zes weken mee kunt doen aan onder andere live Stromen.
Waar je al het bovenstaande zult ervaren.
Waar je inzichten krijgt.
Waar je vragen kunt stellen.
Waar je van anderen kunt leren.
Waar je rust zult vinden, energie van krijgt.
Jezelf nog beter leert kennen...
Zelfhulp 2.0 zeg maar.


Dit is een prive platform, dus alleen leden kunnen zien wat je deelt.
Het Stromen geeft rust, de vragen die ik zal stellen als topic in de groep zullen dingen bij je oproepen.
Je gaat ‘aan’ gezet worden terwijl je je ontspant.
Jezelf nog beter leren kennen...Jin Shin Jyutsu gaat een deel van je leven worden!

Wat je kunt verwachten:
1) Iedere maandagavond 20.00 uur is er een livestroom. Samen op deze manier ontspannen geeft rust en energie! Kun je er niet live bij zijn? helemaal prima! Alle live stromen blijven de hele periode dat je in Het Oplaadstation zit, gewoon in de groep staan! Je kunt ze dus op je eigen tijd en tempo terugkijken en zo vaak als je wilt!
2) Iedere woensdag plaats ik een bericht waaronder je een vraag kunt stellen zodat alle vragen daar verzameld zijn. Donderdagavond 20.00 uur zal ik de vragen beantwoorden, zoveel mogelijk live.
3) Tussendoor plaats ik tips, inzichten en /of foto’s waardoor je anders gaat kijken naar jezelf, je gedrag en je omgeving. Groeien begint met bewustwording. Weg van het ‘slachtofferschap’ en op naar autonomie over jezelf! 🎉
Dit wordt een prachtige manier om jezelf (en je geliefden) nog beter te leren kennen en helpen!

De alweer zesde editie is van start gegaan op 31 mei.

Houd deze pagina en mijn social media kanalen in de gaten wanneer de volgende zesweekse start!

Ervaringen met Het Oplaadstation:

"Deze weken in Het Oplaadstation zijn voor mij een groot cadeau. Ik voel mijn lijf nu veel meer, let op stagnatie en merk dat ik door mijn handen neer te leggen of een bepaalde stroom doe, dat ik rustiger word en mijn lijf minder pijnlijk aanvoelt. Ik raad deze cursus echt aan. Heb het al aan meerdere mensen in mijn netwerk gedeeld.

De hoofd centrale stroom geef ik mee aan mijn cliënten. Ik krijg teruggekoppeld dat men meer energie verneemt, rustiger wordt en beter slaapt. Verder leg jij het ontzettend goed uit, heerlijke humor en zelfspot. Ik ben zo blij dat ik dit tegen gekomen ben. Het verrijkt mijn leven!"

Ina Bronsema

"Aanrader!

Jin Shin Jyutsu geeft mij zoveel rust, inzicht en verbondenheid. Zo simpel en zo waardevol en bovenal heel enthousiast en goed uitgelegd door Petra!"

"Ik vind het Oplaadstation heerlijk. Het stromen is fijn, het helpt me om m'n lijf meer te voelen, aandacht te geven, echt te zien. Mijn valkuil is om met mijn hoofd te leven en Yin Shin is een fijne tool om uit m'n hoofd naar m'n lichaam te gaan."

"Plus je enthousiasme en jouw aanpak, Petra, dat maakt het filmpjes kijken ook echt leuk en even een rustpunt op de dag."

"Ik was op zoek naar 'iets' waarmee ik mezelf zou kunnen helpen. Dt heb ik gevonden in Jin Shin Jyutsu! Wat je zelf zegt: daar zit álles in.

Het is fijn om naar je te luisteren. Je deelt alles vanuit je hart en dat is zo fijn. Je bent spontaan, heerlijk eerlijk en zo behulpzaam. Gewoon een mooi en lief mens."

Na deelname aan deze editie van Het Oplaadstation is er de mogelijkheid om in te stromen in mijn besloten facebookcommunity. Dit is mogelijk voor iedereen die heeft deelgenomen aan een Retreat bij De Stroomstudio, aan een Stroomdag of aan de zesweekse online Stroomgroep Het Oplaadstation. Kortom, iedereen in de community heeft ervaren wat Stromen voor hem of haar kan betekenen! Je kunt daar ervaringen delen, elkaar vragen stellen en ik zal er soms zelf aanwezig zijn om stromen, tips en handvatten te geven.

 

Je bent een volgende keer van harte welkom! 
 

Tot snel!


Warme groet,
Petra Keijzer