top of page

 Lichaamsgericht Persoonlijk Leiderschapsmentoring

Het mag (weer) stromen in mijn leven, lijf en bedrijf!

Je leven kabbelt voort.

Je hebt je klanten, je hebt je gezin, vrienden en hobby’s en je bent er voor wie je nodig heeft.

Je hebt eigenlijk alles en toch knaagt er iets...

Je leven kabbelt.

Een zacht stroompje dat rustig maar gestaag voortgaat en af en toe stilstaat en weer verder gaat.

 

MAAR JE WILT NIET DAT HET KABBELT , JE WILT DAT HET STROOMT!

 

Vroeger had je energie te over, had je zin in dingen en voelde het alsof de wereld aan je voeten lag.

Waar is dat gevoel gebleven?

Alles gaat nu z'n gangetje, je leeft je leven en dat is het dan.

Waar ben jíj gebleven in dit verhaal? Wat heb jij nodig om weer een stromend leven te leiden? Om weer energie te hebben voor dingen waar je eigenlijk -nog steeds- heel blij van wordt? 

 

- Je wilt af en toe een ‘gek kwartiertje’, net als je hond. En dan schijt hebben aan de reacties van anderen.

- Je wilt weer weten waar je echt blij van wordt, met die kriebelende buikgevoelens die daarbij horen.

- Je wilt los zijn van de overtuigingen, normen en waarden die je van huis uit hebt meegekregen en die je eigenlijk belemmeren in wie je zelf bent.

- Je wilt zachter kunnen zijn naar jezelf, zodat je minder stress voelt over wat je doet en denkt.

- Je wilt begrijpen waarom je soms reageert op een manier die je zelf eigenlijk helemaal niet fijn vindt. En toch doe je het steeds weer...

- Je wilt begrijpen waarom je lichaam soms zo zwaar of pijnlijk voelt en wat je kunt doen om jouw lieve lijf ook echt lief te vinden.

- Je wilt eigenlijk gewoon EEN STROMENDE JIJ zijn! Zodat je kunt doen wat je wilt zonder dat je belemmerd wordt door je gedachten, overtuigingen en een lijf dat niet echt meewerkt.

Zodat je echt je eigen keuzes kunt maken en gaat doen waar jij echt blij van wordt, zodat het weer stroomt in je leven, lijf en bedrijf!

Samen gaan we kijken naar wat je nodig hebt om weer goed in je vel te zitten.

Zelfbewustzijn en zelfkennis is de basis van groei.

We kijken onder andere naar de volgende dingen:

- Gedrag (h)erkennen

- Gevoel/gedrag bewust voelen. Echt voelen in je lichaam ipv met je hoofd verklaren (en dat kan soms dus echt heel pittig zijn. Vooral als je overlevingsmechanisme is om alles te willen weten en begrijpen ;-) )

- Onderzoeken waar die overtuigingen/ dat gedrag/ die gevoelens ontstaan zijn. We kijken naar zwangerschap, geboorte, evt opvallende gebeurtenissen in je leven, maar we kijken ook naar je stamboom als er bijvoorbeeld in de familie opvallende terugkerende ziektes of overtuigingen zijn.

- De stress aanpakken. Letterlijk. Dmv o.a. Jin Shin Jyutsu worden de in het lichaam aanwezige stresshormonen tot rust gebracht en afgevoerd. De hersenstam krijgt rust! Niet meer op standje Overleven, maar op standje Leven!

- Je krijgt Jin Shin Jyutsu (zelfhulp)oefeningen om je hoofd en lichaam tot rust te brengen en te houden.

Dus een holistische integrale aanpak.

Want jij bent 'whole'. Jij bent helemaal compleet!

En dus worden jouw geschiedenis, overtuigingen, emoties, gedachten en lichaam met elkaar verbonden om weer terug bij jezelf te komen zodat het weer kan gaan stromen in je lijf en leven!

Jij hebt het ook in je vingers!

Als je bereid bent om te duiken in jezelf en zo de prachtige mens te worden die je al bent, dan ben je van harte welkom bij het 

Maanden Premium Lichaamsgericht Persoonlijk Leiderschapsmentoring:

- Je start met het zalige driedaagse

Prive Beach Retreat!

Je bent drie dagen ondergedompeld in de rust en ontspanning in je eigen huisje op loopafstand van de Waterleidingduinen en vlakbij zee. 

Je ontvangt in deze drie dagen 6 Jin Shin Jyutsu sessies om jezelf een heerijke ontspanning en/of energieboost te geven en om zo geweldig voorbereid te zijn op de komende 5 maanden waarin je jezelf, je hoofd en lichaam zoveel beter gaat leren kennen en helpen waardoor het weer gaat stromen in je lijf, leven en bedrijf!

Je hebt drie dagen je eigen huisje met badkamer, slaapkamer met een zalig bed, keuken, woon/behandelkamer met openslaande deuren naar de privetuin van De Stroomstudio.

- Na dit heerlijke Retreat ontvang je in de volgende 6 maanden iedere drie weken een op een coachingssessies live in De Stroomstudio of via Zoom, met als afsluiting van iedere sessie een Jin Shin Jyutsu zelfhulpstroom om de nieuwe inzichten in je lichaam te laten 'landen'.

Jij mag per sessie zelf kiezen of je de sessie live in De Stroomstudio of via Zoom wilt ontvangen.

Tussen de sessies door heb je toegang tot mij via whatsapp als je vragen hebt die niet tot de volgende sessie kunnen wachten. Ik zal je dan zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen 12 uur antwoord geven via voicenotes of text via whatsapp.

Ik zit dus eigenlijk letterlijk in je broekzak of tas en loop met je mee.

Deze zes maanden deel ik mijn inzichten en tips met je.

-  Je krijgt onbeperkt toegang tot de online Jin Shin Jyutsu zelfhulp 'Stroomgids', twv 398 euro. Deze online Jin Shin Jyutsu zelfhulpcursus via een besloten instagrampagina kun je altijd raadplegen als je jezelf, je lijf en je hoofd nog beter wilt leren kennen en helpen.

- Je krijgt de Stroommap; een map met daarin 7 prachtige zelfhulpafbeeldingen en -oefeningen om jezelf altijd te kunnen helpen dmv Jin Shin Jyutsu.

Deze geweldige en zalige investering voor de rest van je nieuwe stromende leven bedraagt

in 2023 5555 euro.

Ik word in juli 50 jaar en in Jin Shin Jyutsu heeft de '5' een hele speciale en prachtige betekenis. Dat geef ik je graag mee in de investering die je voor jezelf doet. Vanaf volgend jaar wordt deze mentoring weer de oude prijs van 7500 euro.

4ECDE4D5-CD4D-4C59-ABC2-F9B5B7AA3799.jpg
bottom of page