Verhuur Studio

De Studio is te huur voor jouw workshop, lezing of andere activiteit.

Zoek je een fijne locatie vlakbij het strand en de duinen waar je je workshop, lezing of andere activiteit kunt aanbieden en waar je zelf kunt blijven overnachten?

Dan hoef je niet verder te zoeken! :-)

De Stroomstudio ligt op slechts 10 autominuten van Strand Langevelderslag en op 10 wandelminuten van de ingang van de Waterleidingduinen.

De Studio is een zelfstandig huisje, grenzend aan ons woonhuis, gelegen in het centrum van De Zilk.

Een klein rustig en gezellig dorpje in de Bollenstreek.

Er is een aparte ingang, een keuken, een workshopruimte/ yogaruimte/ lezingruimte, nou ja, een ruimte dus waar je van alles kunt doen met een kleine groep fijne mensen.

Er is een badkamer voorzien van douche, wastafel en toilet en boven een kleine voorzolder voorzien van een eenpersoonsbed en een grotere slaapkamer in bossfeer voorzien van een tweepersoonsbed.

De workshop-/lezingen-/wat je er ook van plan bent-ruimte, is geschikt voor ongeveer 10 personen.

Er passen 10 yogamatten op de grond, we hebben twee tafels waar in totaal 12 mensen omheen kunnen zitten (stoelen uiteraard aanwezig), de ruimte kan helemaal leeg als dat fijner is, (behalve de witte kast op de foto), je kunt een halve cirkelopstelling maken voor een presentatie met de beamer (aanwezig).

Kortom, veel mogelijk!

En hoe lekker als je in je pauze naar buiten kunt, (gebruik van achterste gedeelte van de tuin is mogelijk), naar de Waterleidingduinen kunt wandelen of een rondje om het dorp kunt lopen (of twee rondjes, het dorp is niet zo groot)!

Stel: Je blijft overnachten zodat je de volgende ochtend fris, uitgerust en helemaal ontspannen je spullen kunt klaarzetten.

Jullie komen na een wandeling in de duinen terug in de Studio, waar je de stoelen hebt klaargezet voor je lezing of workshop.

Je klapt hierna de tafels in, stapelt de stoelen op en legt de zachte matten (aanwezig) op de grond voor jullie ontspanningssessie.

Zie je het voor je? Lekker toch?

Na afloop ruim je op je gemak alles lekker op, je pakt je overnachtingsspullen in en gaat helemaal ontspannen weer huiswaarts.

Dat is dus allemaal mogelijk in De Stroomstudio!

Scroll naar beneden om meer hierover te lezen.

Huren Stroomstudio

Als je denkt: "Ja dit wil ik!", dan ben je van harte welkom!

Binnenkort volgen meer foto's of zelfs een filmpje. 

Ik wacht nog even op de raambedrukking :-)

Huren is mogelijk op alle dagen, uiteraard afhankelijk van de activiteiten die ik zelf verzorg.

Als je meer informatie wilt, klik op de knop hieronder.

Jullie zijn van harte welkom!