top of page

EMERGE EMBODY MENTORING

Kom tevoorschijn! 

EMERGE!

Laat zien wat en wie je bent door alles te voelen wat in je zit en wat ernaar snakt om aan de oppervlakte te komen.

Door alle emoties, lichamelijke signalen en overtuigingen te (h)erkennen, aandacht te geven en te doorvoelen, kom jij boven drijven!

Sterker nog, je komt volledig tevoorschijn!

Je bent heel welkom bij:

 

EMERGE EMBODY MENTORING!
 

Hierdoor:

- Ga je loslaten wat je niet meer helpt.

- Ga jij begrijpen waarom je nog vasthield aan gedrag waar je eigenlijk niet zo blij van werd, maar wat toch iedere keer weer de kop opstak.

- Ga je zachter worden naar jezelf, omdat je weet ( en vanuit je diepste voelt) dat je toch maar mooi hier bent beland, met alle shit of pittige dingen die je hebt doorgemaakt.

- Ga jij begrijpen hoe je lichaam je helpt, zodat je veel meer gaat vertrouwen op jouw lijf.

- Ga je ervaren hoe je je werk op een veel stromender en energieker manier kunt vormgeven.

- Ga je jezelf kunnen helpen bij lichamelijke ongemakken, als je (heftige) emoties ervaart of bij acute stressmomenten.

- Ga je veel meer ontspannen door het leven.

- Ga je ontdekken hoe je makkelijker omgaat met die 'lastige' klant of collega.

- Kun je om jezelf lachen als je terugvalt in oud gedrag, zodat je veel sneller bewust weer uit je drama kunt stappen. (humor en zelfspot zijn enorm belangrijk voor een licht en stromend lijf en leven!)

- Kun je bewuste keuzes maken zodat je tijd over houdt. Reactie van een klant: "Ik heb opeens tijd over, geen idee dat dat kon in mijn functie. Maar omdat ik de dingen nu anders doe - en minder schuldgevoel heb - heb ik meer tijd voor mijn gezin!"

- Kun je werk en prive makkelijker scheiden, wat meer rust en focus geeft.

- Zeg je niet meer zomaar overal "ja" op. "Nee" zeggen is een serieuze optie. (En nog lekker ook!)

- Veranderen je relaties. Die met jezelf en met je kinderen, partner, klanten, die 'nare buurman', die collega die 'zoveel aandacht vraagt'. enz. Je kent jezelf veel beter, weet wat je nodig hebt en weet hoe je jezelf dat kunt geven. Doordat je jezelf zoveel beter kent, (h)erken je ook wat anderen nodig hebben. Dit zal je relaties enorm kunnen verdiepen.

- en nog heel veel meer! Alles wat op jou van toepassing is, zal langskomen.
 

Jij komt bovendrijven door alles wat al heel lang naar de oppervlakte wilde bewust te zien, te doorvoelen en de keus te maken het vast te houden of anders te gaan doen. Jij gaat echt belichamen wie je bent en wat je te brengen hebt; EMBODY YOUR BUSINESS!

Je bent enorm welkom om jezelf weer te gaan zien zoals je van binnen al bent bij 


'Emerge Embody Mentoring'!

 

Ik bied hiervoor twee mogelijkheden:

 

1) Een losse EEM sessie.
Dit is heel fijn als je iets specifieks hebt wat je graag wilt voelen, begrijpen en aanpakken, zodat je daarna weer bewuste vrije keuzes kunt maken. 
In een dagdeel leer je jezelf een stuk beter kennen en helpen en ontvang je naast je naast nieuwe inzichten over jezelf als afsluiting een zalige Jin Shin Jyutsu behandeling om de nieuw opgedane inzichten direct in je lichaam te laten landen. Als bonus krijg je gepersonaliseerde praktische tips en handvatten uit oa Jin Shin Jyutsu en/of EFT mee naar huis om jezelf na de sessie(s) blijvend te kunnen helpen. 

Deze investering in jezelf bedraagt 395 euro ex. btw.

Via onderstaande knop kun je me mailen voor een afspraak, je bent heel welkom!

  

2) Emerge Embody Your Business Mentoring.

Een prachtig zes maanden traject, waarin je jezelf gaat herontdekken!

Dit traject bestaat uit alles wat er nodig is om al het (g)oud dat in je ligt en dat naar boven komt te voelen, te begrijpen en aan te pakken, zodat je vrij bent om te kiezen en prachtige stappen kunt zetten om al het moois dat jij als gedreven professional in de wereld wilt zetten, ook echt te kunnen verwezenlijken!
 

Dit traject bestaat uit:

- Een geweldige start met het driedaags
prive Emerge BeachRetreat in De Stroomstudio!

Na deze dagen met drie overnachtingen, ontbijt en inclusief zes bijzondere Emerge stroomsessies heb je al helemaal helder wat je deed (ja, je gaat het daarna al helemaal anders doen) en wat je lichaam je vertelde en dat ga je de komende maanden implementeren op een fijne, efficiente en effectieve manier met:
 

- Iedere maand een live Embody Your Business stroomsessie in De Stroomstudio. We nemen hierin echt de tijd om naar boven te halen wat de afgelopen periode naar boven wilde. En uiteraard eindigen we de sessie met een Jin Shin Jyutsu/EFT behandeling op de behandeltafel om de nieuwe inzichten meteen te laten landen en implementeren in je lijf. En tussen de sessies door krijg je:
 

- Mij een half jaar als MENTOR IN JE BROEKZAK!
Je krijgt mijn nummer. Je mag me appen en voicenotes sturen als je ergens tegenaan loopt waar je graag mijn visie of inzichten op wilt. Als bepaalde signalen van je lichaam aan de oppervlakte komen waar je graag van wilt begrijpen wat ze je willen vertellen. enz.

 

- En aan het eind van deze zes maanden is er weer een prachtige live afsluiting met een Embody Your Business stroomsessie in De Stroomstudio. We sluiten dit half jaar op een passende manier af :-)
 

Dit is echt voor als je volledig jezelf wilt herontdekken.

Voor als je wilt ontdekken wat er in je zit wat je in de weg zit om echt te doen wat je wilt doen.

Voor als je echt vrije keuzes wilt kunnen en durven maken.

Daarom gaan we eerst van tevoren in gesprek om te kijken of ik de aangewezen persoon ben om dit bij je naar boven te halen :-)

De investering hiervoor in jezelf is voor iedereen die start in 2024, 5500 euro ex btw.

Dit wordt een heel bijzonder half jaar.

De wederopstanding van de echte JIJ!

Via onderstaande knop kun je me direct mailen. Dan plannen we een call in om te kijken of dit bij je past.

Je bent heel welkom!

230BF06F-8B40-44CB-8471-7B9157EDE987.png
bottom of page