top of page

Het Oplaadstation

Wil jij jezelf dit najaar onderdompelen in de fijne zelfhulp van Jin Shin Jyutsu?

 

Wil jij praktische handvatten om jezelf nog beter te leren kennen en helpen en vind je het fijn om dat live online te 'leren' en meteen te ervaren wat het voor je doet?

 

Doe dan mee met deze najaarseditie van

Het Oplaadstation! 

Het enige wat je ervoor nodig hebt is toegang tot je Facebook, je vingers en je handen. 

 

We gaan in een besloten facebookpagina zes weken 'stromen met Jin Shin Jyutsu'.

Je leert hoe je je vingers kunt gebruiken om je emoties tot rust te brengen.

Je leert hoe je je handen op bepaalde plekken op je lichaam kunt leggen zodat het weer gaat stromen in je lijf.

Je leert waarom sommige plaatsen op je lichaam soms aandacht vragen in de vorm van pijn of irritatie en hoe je dat kunt verlichten.

Jij hebt namelijk ook alle handvatten in je vingers om jezelf te kunnen helpen!

 

Concreet:

We starten op donderdagavond 10 november om 20.00 uur in de besloten facebookgroep Het Oplaadstation.

De volgende avonden zijn:

donderdag 17 november, donderdag 1 december, donderdag 8 december, donderdag 15 december en op de laatste avond op donderdag 22 december kun je je persoonlijke vraag stellen!

 

Alles is steeds om 20.00 en is live in de besloten facebookgroep.

Alle lives en de vraag-en antwoordsessie blijven de volledige periode in de groep staan, dus ook als je er niet live bij kunt zijn, kun je het op je eigen tijd en tempo terugkijken!

 

Zes avonden waarna je enorm veel handvatten hebt om jezelf te helpen opladen en ontspannen, waarna je je emoties tot rust kunt brengen en waarna je weet hoe je lichaam alles voor je doet om jou te helpen...deze zalige investering in jezelf bedraagt 139 euro. Ik vind het belangrijk dat zoveel mogelijk mensen zichzelf kunnen leren helpen, juist in deze zo roerige tijden.

 

Handvatten om tot rust te komen en jezelf te helpen, ze liggen binnen handbereik!

Nadat je je via onderstaande 'Ik doe mee!' knop hebt aangemeld, ga je op facebook naar 'groepen' en dan zoek je daar naar 'Het Oplaadstation' (kan zijn dat je even naar beneden moet scrollen om hem tegen te komen). Je klikt dan op 'lid worden' en dan laat ik je binnen! Alhoewel we op 10 november starten, kan je wel nu alvast naar binnen in de groep, waar ik al iets fijns voor je hebt klaargezet!

Je bent heel welkom!

Tot snel!

Warme stromende groet,

 

Petra Keijzer

Ervaringen met de stromen uit Jin Shin Jyutsu:

"Wat maak jij heerlijk no nonsense inzichtelijk en direct voelbaar in wat een prachtig werkend lichaam ik mag leven. Nooit geweten dat mijn vingers heerlijk 'handzame' sensoren zijn van de grote energiebanen. In deze weken heb ik van je geleerd mijn vingers en handpalmen heel praktisch in te zetten om beter te stromen, dierbare 'handvatten'!

"Deze stromen zijn voor mij een groot cadeau. Ik voel mijn lijf nu veel meer, let op stagnatie en merk dat ik door mijn handen neer te leggen of een bepaalde stroom doe, dat ik rustiger word en mijn lijf minder pijnlijk aanvoelt. Ik raad deze workshop echt aan. Heb het al aan meerdere mensen in mijn netwerk gedeeld.

De hoofd centrale stroom geef ik mee aan mijn cliënten. Ik krijg teruggekoppeld dat men meer energie verneemt, rustiger wordt en beter slaapt. Verder leg jij het ontzettend goed uit, heerlijke humor en zelfspot. Ik ben zo blij dat ik dit tegen gekomen ben. Het verrijkt mijn leven!"

Ina Bronsema

"Aanrader!

Jin Shin Jyutsu geeft mij zoveel rust, inzicht en verbondenheid. Zo simpel en zo waardevol en bovenal heel enthousiast en goed uitgelegd door Petra!"

"Ik vind het stromen heerlijk. Het stromen is fijn, het helpt me om m'n lijf meer te voelen, aandacht te geven, echt te zien. Mijn valkuil is om met mijn hoofd te leven en Yin Shin is een fijne tool om uit m'n hoofd naar m'n lichaam te gaan."

"Plus je enthousiasme en jouw aanpak, Petra, dat maakt het filmpjes kijken ook echt leuk en even een rustpunt op de dag."

"Ik was op zoek naar 'iets' waarmee ik mezelf zou kunnen helpen. Dt heb ik gevonden in Jin Shin Jyutsu! Wat je zelf zegt: daar zit álles in.

Het is fijn om naar je te luisteren. Je deelt alles vanuit je hart en dat is zo fijn. Je bent spontaan, heerlijk eerlijk en zo behulpzaam. Gewoon een mooi en lief mens."

Je bent van harte welkom! 
 

Tot snel!


Warme groet,
Petra Keijzer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0039- lisenkalami.jpg
bottom of page