top of page

Het Oplaadstation- Body

De online zelfhulp videobibliotheek voor een stromend lijf en leven!

 

Deze videobibliotheek bevat veel korte video's met daarin praktische en laagdrempelige tips bij lichamelijke, mentale en emotionele ongemakken.

Concreet:

- Praktische en laagdrempelige tips uit oa Jin Shin Jyutsu, EFT (Emotional Freedom Technique) en de Germaanse Geneeskunde om lichamelijke ongemakken en je emotionele en mentale gesteldheid te verbeteren.

- Overal en altijd toe te passen.

- Onderverdeeld in verschillende thema's:

Onder andere Lichamelijke ongemakken, Emoties, Angst en Paniek, Werk, Vakantie en Stroommeditaties. 

Een paar voorbeelden van onderwerpen die langskomen:

* Vastzittende hoest

* Slaapproblemen (ook voor kinderen)

* Vermoeidheid

* Wagenziekte

* Zenuwachtig

* Verstopping

* Koorts en griep

* Brandend maagzuur

* Vermoeide ogen

* Angstig

* Paniekaanval

* Boosheid

En nog heel veel meer!

- Even een moment voor jezelf om tot rust te komen.

- Zacht, moeiteloos en zalig!

- In abonnementsvorm, €12,50 per maand, per maand opzegbaar. Na aanmelding krijg of maak je een wachtwoord en dan kun je met je emailadres en wachtwoord inloggen op destroomstudio.membirds.com.

Mocht je een melding krijgen dat het bestellen niet lukt of dat je email adres al in gebruik is, dan heb je al eerder een account aangemaakt, log dan even in onder dat account, dan kun je daarvandaan bestellen!

(Wil je het opzeggen, wat jammer is want dan mis je alle mooie en fijne nieuwe tips ook) dan kan je dat zelf doen in je account. Op de pagina 'veel gestelde vragen' lees je hoe je dat kunt doen.

Handvatten om tot rust te komen en jezelf te helpen, ze liggen binnen handbereik!

Jij hebt het ook in je vingers!

Tot snel!

Warme stromende groet,

 

Petra Keijzer

Ervaringen met de stromen uit Het Oplaadstation:

"Wat maak jij heerlijk no nonsense inzichtelijk en direct voelbaar in wat een prachtig werkend lichaam ik mag leven. Nooit geweten dat mijn vingers heerlijk 'handzame' sensoren zijn van de grote energiebanen. Ik heb van je geleerd mijn vingers en handpalmen heel praktisch in te zetten om beter te stromen, dierbare 'handvatten'!

"Deze stromen zijn voor mij een groot cadeau. Ik voel mijn lijf nu veel meer, let op stagnatie en merk dat ik door mijn handen neer te leggen of een bepaalde stroom doe, dat ik rustiger word en mijn lijf minder pijnlijk aanvoelt. Ik raad dit echt aan. Heb het al aan meerdere mensen in mijn netwerk gedeeld.

De hoofd centrale stroom geef ik mee aan mijn cliënten. Ik krijg teruggekoppeld dat men meer energie verneemt, rustiger wordt en beter slaapt. Verder leg jij het ontzettend goed uit, heerlijke humor en zelfspot. Ik ben zo blij dat ik dit tegen gekomen ben. Het verrijkt mijn leven!"

Ina Bronsema

"Aanrader!

Jin Shin Jyutsu geeft mij zoveel rust, inzicht en verbondenheid. Zo simpel en zo waardevol en bovenal heel enthousiast en goed uitgelegd door Petra!"

"Ik vind het stromen heerlijk. Het stromen is fijn, het helpt me om m'n lijf meer te voelen, aandacht te geven, echt te zien. Mijn valkuil is om met mijn hoofd te leven en Yin Shin is een fijne tool om uit m'n hoofd naar m'n lichaam te gaan."

"Plus je enthousiasme en jouw aanpak, Petra, dat maakt het filmpjes kijken ook echt leuk en even een rustpunt op de dag."

"Ik was op zoek naar 'iets' waarmee ik mezelf zou kunnen helpen. Dt heb ik gevonden in Jin Shin Jyutsu! Wat je zelf zegt: daar zit álles in.

Het is fijn om naar je te luisteren. Je deelt alles vanuit je hart en dat is zo fijn. Je bent spontaan, heerlijk eerlijk en zo behulpzaam. Gewoon een mooi en lief mens."

Je bent van harte welkom! 


Warme groet,
Petra Keijzer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0038- lisenkalami.jpg
bottom of page