Ervaringen

Stress Release Retreat:

"Na een paar heftige, emotionele jaren zat ik vast. Vast in mijn lijf, hoofd en gevoel. Op aanraden van een vriend keek ik op de site van de Stroomstudio en in een impuls meldde ik me aan voor het luxe Stress Release Stroomretreat, Wat een geweldig cadeau aan mezelf bleek dit te zijn!

Op een zondagavond in de zomer meldde ik me bij Petra en hadden we diezelfde avond een heftig, emotioneel en open gesprek. Daarna kreeg ik mijn eerste stroombehandeling en dook daarna moe het heerlijke bed in de gastenkamer in. 

De drie dagen erop begonnen met een stroming, waarna ik van een lekker ontbijt genoot. Overdag wandelde ik door het waterleidingduingebied en over het strand en ging me steeds rustiger, "zachter" en in het moment voelen. Tijdens het wandelen stroomde ik mezelf door mijn vingers afzonderlijk vast te houden, dit riep emotionele ontlading op, prachtig om te ervaren. Voor het avondeten ontving ik vervolgens weer een stroming en ging ik in de avond mijn eigen gang. 

In de gesprekken met Petra ontrafelde ik wat de rode draad in mijn stress opbouw was en kon een begin maken met het een plek geven. Het mag er zijn, het heeft aandacht nodig maar zit niet meer vast en dwars. Deze dagen waren voor mij een emotionele detox; mijn energie stroomt weer. Dank je, Petra, voor jouw warme aandacht en inzichten; het waren heerlijke dagen !!!"

 

Svengard Sonneveldt

 

--------------------------------------------

Jin Shin Jyutsu:

 

"De stroomsessie bij Petra was verhelderend en helend.

Ze weet precies de juiste vragen te stellen en gericht door te vragen zodat je blokkades aan het licht komen.

Daar kan ze vervolgens met stroomtechnieken beweging in krijgen.

Ik had na afloop meer inzicht in mijzelf en door het stromen was mijn hoofd na afloop leeg en voelde ik mij in tijden niet zo rustig."

Jeroen

----------------------------------------------

Stress Release Retreat:

"Het retreat voelde als een warm bad.

Nu ben ik niet in het bezit van een bad, dus ik kan me enkel een voorstelling maken van de beleving die dat geeft ;)

Rust, in jezelf keren, warmte en ontspanning, absolute me-time. Misschien was het meer een thuiskomen in mij, in m'n lijf. 

De behandelingen zorgden voor een diepe ontspanning van hoofd en lijf.

Waar ik veel last heb van overprikkeling, gaf de behandeling verlichting en verdwenen bepaalde klachten zelfs.

En dat ontspannen gevoel, héérlijk!

De gesprekken gaven me verrassend veel inzichten, waar ik nu - een paar weken later -  nog steeds mee verder kan.

Ik heb er een ontwikkeling mee in gang gezet waar ik blij van word.

Meer luisteren naar m'n lijf, meer gebruik maken van Jin Shin Jyutsu, het effect ervan op je lijf is zó fijn dat het verslavend is.

Yes, eindelijk een verslaving die gezond is!

Ik ervaarde hoe ik letterlijk mijn lijf meer ging voelen, meer verbinding voelde van m'n verschillende lichaamsdelen met elkaar. Bizar dat ik me voor het eerst in m'n leven pas zo bewust van m'n lijf was.

 

De Stroomstudio is een relaxte, sfeervolle plek, fijn om daar te zijn. 👌 Je kennis en begeleiding zijn zo waardevol, ik ben weggegaan met het gevoel dat ik nog veel meer leren wil!

 

Daarnaast droeg de prachtige omgeving bij aan deze fijne ervaring. De fiets- en wandeltochten door de duinen, de bezoekjes aan het strand en de zee zijn super om je lekker tot rust te brengen. 

 

Ik neem me voor om dit retreat te herhalen, misschien jaarlijks. Het is echt een investering in jezelf. Een cadeau dat iedereen zichzelf zou moeten gunnen!"

Linda

----------------------------------------------

Online zelfhulp Het Oplaadstation:

"Deze weken in Het Oplaadstation zijn voor mij een groot cadeau. Ik voel mijn lijf nu veel meer, let op stagnatie en merk dat ik door mijn handen neer te leggen of een bepaalde stroom doe, dat ik rustiger word en mijn lijf minder pijnlijk aanvoelt. Ik raad deze cursus echt aan. Heb het al aan meerdere mensen in mijn netwerk gedeeld.

De hoofd centrale stroom geef ik mee aan mijn cliënten. Ik krijg teruggekoppeld dat men meer energie verneemt, rustiger wordt en beter slaapt. Verder leg jij het ontzettend goed uit, heerlijke humor en zelfspot. Ik ben zo blij dat ik dit tegen gekomen ben. Het verrijkt mijn leven!"

Ina Bronsema

"Aanrader!

Jin Shin Jyutsu geeft mij zoveel rust, inzicht en verbondenheid. Zo simpel en zo waardevol en bovenal heel enthousiast en goed uitgelegd door Petra!"

"Ik vind het Oplaadstation heerlijk. Het stromen is fijn, het helpt me om m'n lijf meer te voelen, aandacht te geven, echt te zien. Mijn valkuil is om met mijn hoofd te leven en Yin Shin is een fijne tool om uit m'n hoofd naar m'n lichaam te gaan."

"Plus je enthousiasme en jouw aanpak, Petra, dat maakt het filmpjes kijken ook echt leuk en even een rustpunt op de dag."

"Ik was op zoek naar 'iets' waarmee ik mezelf zou kunnen helpen. Dt heb ik gevonden in Jin Shin Jyutsu! Wat je zelf zegt: daar zit álles in.

Het is fijn om naar je te luisteren. Je deelt alles vanuit je hart en dat is zo fijn. Je bent spontaan, heerlijk eerlijk en zo behulpzaam. Gewoon een mooi en lief mens."

 

Podcast Jouw Oplaadstation

Luister naar mijn PODCAST

Nieuwsbrief

 De Stroomstudio

Petra Keijzer

Zilkerduinweg 178

2191AR

De Zilk

info@destroomstudio.nl

Tel nr  0611861811

Btw nr NL002053717B67

Iban    NL64 INGB 0003 1632 02

 

De Stroomstudio is vrijgesteld van BTW

© De Stroomstudio 2021

 

 

© 2019 De Stroomstudio

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram