top of page

Veel gestelde vragen

Je vindt hier vast antwoord op je vraag :-)

Ik wil graag prive advies, kan ik je vragen stellen via instagram of mail?

Ik vind het heel belangrijk om niet alleen naar de 'klacht' te kijken, maar ook naar wat er achter de symptomen schuil gaat. Dat kan en wil ik zorgvuldig doen. Dat kan niet via een korte vraag en antwoord op instagram of mail.

Je verdient tijd en aandacht om dieper te kijken naar de reden van wat in je lichaam aandacht vraagt. Hiervoor ben je van harte welkom bij Emerge Embody Mentoring. 
Wat je ook zou kunnen doen, is kijken of het antwoord op je vraag in de zelfhulpbibliotheek

Het Oplaadstation staat! Dan kan je er zelf fijn mee aan de slag :-)

 

Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen, waar kan ik me inschrijven?

- Onderaan iedere pagina op deze website vind je het invulformulier. Welkom!

 

Ik heb me aangemeld voor de nieuwsbrief, maar heb er geen ontvangen.

- Heb je na je aanmelding op de bevestigingslink geklikt in de mail die je erna ontving?

- Sommige devices van bedrijven accepteren geen nieuwbriefinschrijvingen. Probeer het eens met een ander apparaat.

Ik wil graag mijn emailadres wijzigen waarmee ik de nieuwsbrief ontvang. Hoe doe ik dat?

- Helemaal onderaan iedere nieuwsbrief die je ontvangen hebt vind je de link waarmee je je je gegevens kunt wijzigen. Je kunt je daar ook uitschrijven. (Dan mis je wel veel leuks en fijns!)

Ik wil graag ook nog oude nieuwsbrieven ontvangen. Wil je me die mailen?

- Nee :-) Na inschrijven ontvang je je eerste mail. Het is voor mij niet te doen om iedereen apart oude mails te sturen. 

Het is me niet helemaal duidelijk naar welke website ik moet gaan om na mijn aanmelding weer in te loggen bij de zelfhulpbibliotheek 'Het Oplaadstation',  de Jin Shin Jyutsu zelfhulpcursus 'De Stroomgids' of de Geleide Stroom Meditaties:

- Je kunt gaan naar destroomstudio.membirds.com. 

Dan log je in met het emailadres waarmee je je had aangemeld en vul je je wachtwoord in. Ben je je wachtwoord vergeten? Klik dan op 'wachtwoord vergeten' en je krijgt een nieuwe in je mailbox!

Hoe kan ik op mijn mobiel makkelijk naar mijn zelfhulpbibliotheek Het Oplaadstation, naar de zelfhulpcursus De Stroomgids  of naar de Geleide Stroom Meditaties gaan?

Je kunt heel makkelijk een eigen app icoontje van Het Oplaadstation, De Stroomgids of de Geleide Stroom Meditaties op je mobiel zetten! Dat doe je als volgt:
Voor Android: Open de website destroomstudio.membirds.com op je smartphone, druk op de instellingen naast de url en klik op 'toevoegen aan startscherm'. en voila! 

Voor IOS: Open de website destroomstudio.membirds.com op je smartphone, klik op share icon knopje onderaan je scherm (vierkantje met een pijltje omhoog) en klik op 'add to home screen' of 'zet op beginscherm'. Et voila! 

Daar staat het icoontje op je mobiel! Je hoeft er nu alleen op te klikken en eenmalig in te loggen (klik dan wel even aan 'ingelogd blijven' of 'inlog onthouden') en je kunt er steeds heel makkelijk naartoe!

Ik wil mijn abonnement op Het Oplaadstation opzeggen. Hoe doe ik dat?

Wat jammer! Zo mis je wel veel mooie en handige zelfhulp om jezelf weer op te laden en te ontspannen met alleen je vingers en je handen! Wil je echt stoppen? Log dan in op destroomstudio.membirds.com en klik op Het Oplaadstation. Ga dan in Het Oplaadstation naar de streepjes rechtboven, ga dan naar 'mijn account' en dan naar 'Menu'. Je ziet dan staan Abonnementen. Klik daarop en vervolgens op Het Oplaadstation. Daar kun je het abonnement annuleren. Je hebt dan nog toegang tot de datum die daar vermeld staat. Jammer dat je gaat, heel graag tot ziens!

Mocht je er echt niet uitkomen, mail dan naar helpdeskdestroomstudio@gmail.com.

Het lukt me niet om te bestellen, ik krijg de melding dat het emailadres al in gebruik is.

Mocht je een melding krijgen dat het bestellen niet lukt of dat je email adres al in gebruik is, dan heb je al eerder een account aangemaakt, log dan even in onder dat account, dan kun je daarvandaan bestellen!

 

0011-lisenkalami.jpg
bottom of page