top of page

De Stroomgids- Mind

Wil jij jezelf moeiteloos helpen opladen en ontspannen met je vingers en handen?

Wist je dat er een manier is om te zorgen dat je jezelf weer moeiteloos kunt opladen?

Een manier waardoor je jezelf kunt helpen ontspannen en je emoties tot rust kunt brengen?

En dat je dat overal en altijd kunt doen?

Het enige wat je ervoor nodig hebt, zijn je vingers en handen!

Wil jij praktische handvatten om jezelf nog beter te leren kennen en helpen en vind je het fijn om dat online te 'leren' en meteen te ervaren wat het voor je doet?

Doe dan mee met de online ' De Stroomgids'!

Heb jij wel eens last van je schouders? Je elleboog? Je knie? GEFELICITEERD!

 

Jep, gefeliciteerd!

Want je lijf is dan met je in gesprek.

De plekken die irriteren of zelfs pijn doen, hebben een functie.

Ze laten je weten dat er daar een ophoping van energie gaande is, waardoor het niet meer lekker door de rest van je lichaam kan stromen.

 

In je lichaam heb je 26 ‘Veiligheids Eenergie Sloten’.

Spanning bij deze VES (deze afkorting gebruik ik vanaf nu voor Veiligheids Energie Sloten) is de eerste oorzaak van het doen ontstaan van klachten.

Ieder slot heeft zijn eigen plek, functie en oplossing.

Je kunt jezelf heel goed leren kennen en helpen als je je bewust bent van wat deze plek je eigenlijk vertelt, waaróm het daar eigenlijk pijn doet.

Zo kan het zijn dat je last hebt van je elleboog omdat je baas of iemand anders behoorlijk veel van je vraagt. Deze plek heeft te maken met persoonlijk leiderschap en je persoonlijke grenzen en kun je helpen door je ellebogen vast te houden.

Hierdoor gaat de energie daar weer stromen en kan de boel ontspannen.

Omdat je ondertussen ook te weten bent gekomen wie of wat over je grenzen ging, kan je daar makkelijker beslissingen over nemen; laat ik het nog steeds toe of mag ik dingen anders gaan aan’pakken’?

 

Deze 26 Veiligheids Energie Sloten leren kennen, helpt je niet alleen je lichaam beter te leren kennen en helpen, maar helpt je ook door te krijgen welke andere keuzes je voor jezelf mag maken. Doordat je weet wat je lichaam je vertelt via de VES, kom je erachter wat niet meer zo helpend voor je is.

Deze sloten komen uit de eeuwenoude Japanse energieharmoniseringskunst Jin Shin Jyutsu.

Het enige wat je hierbij nodig hebt om jezelf nog beter te leren kennen en helpen, zijn je vingers en je handen.

Niets meer en niets minder.

Zeer eenvoudig, effectief en zeer helpend!

Al deze 26 Veiligheids Energiesloten komen een voor een langs via video's en posts in deze online Jin Shin Jyutsu zelfhulcursus 'De Stroomgids. Je ontdekt in deze gids waar ze zitten, wat ze voor je doen, waarom ze dicht kunnen zijn gegaan en natuurlijk hoe je ze weer kunt openen met alleen je vingers en je handen!

Die Veiligheids Energiesloten kun je ook openen en helpen door het vasthouden van je vingers. Alle sloten hebben een prachtige connectie met bepaalde vingers.

Daarnaast helpt het vasthouden van je vingers ook om emoties als zorgen maken (duim), angst (wijsvinger), boosheid (middelvinger) , verdriet (ringvinger) en moeite doen (pink) te verzachten.

Ook het stromen van de emoties (houdingen) ontdek je in de Stroomgids!

Het vasthouden van Veiligheids Energiesloten in een bepaalde volgorde, heet in Jin Shin Jyutsu een 'stroom'. Nu zijn er drie zalige speciale zelfhulpstromen die samen als een soort 'grote schoonmaak' voor je lichaam en hoofd fungeren: de Miltstroom, de Maagstroom en de Blaasstroom.

Deze drie stromen krijg je ook in deze online Zelfhulp Stroomgids!

En als bonus krijg je de zalige aansluiting met de Grote Batterij van ons leven: de Hoofd Centraal Stroom.

Deze online Jin Shin Jyutsu zelfhulp Stroomgids is jouw plek om iedere keer naartoe te gaan als je bijvoorbeeld last hebt van een bepaalde plek in je lichaam, als je wilt weten waarom die plek aandacht vraagt en als je wilt weten hoe je jezelf hierbij kunt helpen met alleen je vingers en je handen! 

Je zult op deze manier jezelf steeds beter leren kennen. 

Je zult je meer ontspannen en meer opgeladen kunnen gaan voelen als je je vingers vasthoudt en de stromen doet.

Het is zo zalig om jezelf op deze moeiteloze en eenvoudige manier ALTIJD EN OVERAL TE KUNNEN HELPEN OPLADEN EN ONTSPANNEN MET ALLEEN JE VINGERS EN JE HANDEN!

 

Kortom:

Een zalige manier om jezelf te leren kennen en helpen!

Jezelf leren kennen en helpen is de basis voor een stromend lijf (en als je een zelfstandig ondernemer bent, is het een basisvoorwaarde om je bedrijf te kunnen runnen!).

 

Je bent van harte welkom om deel te nemen en je onder te dompelen in de zaligheid van de zelfhulp van Jin Shin Jyutsu.

Hierna ken jij jezelf nog beter en weet je wat je kunt doen als je last hebt van die schouders, elleboog of knie. 

En dan denk jij ook vast: “Yes! Ik heb last van mijn….en ik weet nu waarom en wat ik eventueel anders mag doen in mijn keuzes…”

 

Je bent heel welkom!

Deze Jin Shin Jyutsu Zelfhulp Stroomgids vind je na aanmelding in je eigen online cursusomgeving.

Als je eenmaal binnen bent, heb je altijd toegang tot alle filmpjes, foto's en tips.

Er zit geen tijdsduur aan, zoals met vele andere trainingen of cursussen. Dit is een gids. Het leidt je door je lijf en leven. 

Er zit geen volgorde in, hoewel het wel fijn en handig kan zijn om de eerste filmpjes over uitleg van Jin Shin Jyutsu te bekijken.

Als je last hebt van je elleboog (Veiligheids Energieslot 19), ga je naar het filmpje over dat slot.

enz.

Wil je jezelf ontspannen? Dan ga je naar het filmpje van de Miltstroom.

enz.

Dus geen volgorde, puur kunnen pakken wat jij op dat moment nodig hebt!

Jouw Stroomgids!

En naast dat je onbeperkt toegang hebt tot deze online De Stroomgids, krijg je ook de Stroommap thuisgestuurd!

Deze prachtige fysieke map bevat 7 kaarten met daarin alle stromen en handgrepen die je ook in de online versie vindt.

Dus je hebt alles op de kaarten staan om bijvoorbeeld naast je bed te leggen of naast je op de bank zodat je het altijd bij de hand hebt! En wil je meer uitleg over ieder slot of stroom of zien hoe het stromen van dat slot of die stroom ook alweer moet? Dan ga je in de Stroomgids naar dat slot of die stroom!

Deze map bestaat uit 7 Jin Shin Jyutsu zelfhulpkaarten op A4 formaat.

Inhoud van de map:

- Hoofd Centraal Stroom

- De Handkaart met de VES

- Zelfhulp Orgaanstromen

- De Handkaart met de orgaanstromen en de houdingen

- Quickies van de 26 VES

- Veiligheids Energiesloten met hun betekenis en plaats

- Zelfhulp balans stromen

DUS JE HEBT EEN COMPLETE SET OM JEZELF OVERAL EN ALTIJD TE KUNNEN HELPEN OPLADEN EN ONTSPANNEN MET JE VINGERS EN HANDEN!

Wil jij ook graag altijd en overal jezelf kunnen helpen?

Deze zalige investering in jezelf bedraagt 498 euro.

Je bent heel erg welkom!

Na aanmelding via onderstaande 'Ik doe mee!' knop, kom je direct in de online cursusomgeving waar je De Stroomgids vindt! 

Mocht je een melding krijgen dat het bestellen niet lukt of dat je email adres al in gebruik is, dan heb je al eerder een account aangemaakt, log dan even in onder dat account, dan kun je daarvandaan bestellen!

Tot snel!

Warme stromende groet,

 

Petra Keijzer

Ervaringen met de stromen uit Jin Shin Jyutsu:

"Wat maak jij heerlijk no nonsense inzichtelijk en direct voelbaar in wat een prachtig werkend lichaam ik mag leven. Nooit geweten dat mijn vingers heerlijk 'handzame' sensoren zijn van de grote energiebanen. In deze weken heb ik van je geleerd mijn vingers en handpalmen heel praktisch in te zetten om beter te stromen, dierbare 'handvatten'!

"Deze stromen zijn voor mij een groot cadeau. Ik voel mijn lijf nu veel meer, let op stagnatie en merk dat ik door mijn handen neer te leggen of een bepaalde stroom doe, dat ik rustiger word en mijn lijf minder pijnlijk aanvoelt. Ik raad deze workshop echt aan. Heb het al aan meerdere mensen in mijn netwerk gedeeld.

De hoofd centrale stroom geef ik mee aan mijn cliënten. Ik krijg teruggekoppeld dat men meer energie verneemt, rustiger wordt en beter slaapt. Verder leg jij het ontzettend goed uit, heerlijke humor en zelfspot. Ik ben zo blij dat ik dit tegen gekomen ben. Het verrijkt mijn leven!"

Ina Bronsema

"Aanrader!

Jin Shin Jyutsu geeft mij zoveel rust, inzicht en verbondenheid. Zo simpel en zo waardevol en bovenal heel enthousiast en goed uitgelegd door Petra!"

"Ik vind het stromen heerlijk. Het stromen is fijn, het helpt me om m'n lijf meer te voelen, aandacht te geven, echt te zien. Mijn valkuil is om met mijn hoofd te leven en Yin Shin is een fijne tool om uit m'n hoofd naar m'n lichaam te gaan."

"Plus je enthousiasme en jouw aanpak, Petra, dat maakt het filmpjes kijken ook echt leuk en even een rustpunt op de dag."

"Ik was op zoek naar 'iets' waarmee ik mezelf zou kunnen helpen. Dt heb ik gevonden in Jin Shin Jyutsu! Wat je zelf zegt: daar zit álles in.

Het is fijn om naar je te luisteren. Je deelt alles vanuit je hart en dat is zo fijn. Je bent spontaan, heerlijk eerlijk en zo behulpzaam. Gewoon een mooi en lief mens."

Je bent van harte welkom! 
 

Tot snel!


Warme groet,
Petra Keijzer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0039- lisenkalami.jpg
IMG_3107.JPG
bottom of page