top of page

Hoe is jouw fundament?

Ik heb al een poosje last van mijn rechter enkel.

Niet dat ik er doorheen ga zakken, maar gewoon een zeurderig gevoel.

Sinds ik er een paar jaar geleden achter kwam, dat niet alleen welke pijn, maar ook waar de pijn zit iets zegt over de oorzaak, ben ik dolblij met dit soort signalen van mijn lichaam!

De plek net onder mijn rechter buitenenkel is in Jin Shin Jyutsu het gebied dat alles in beweging zet. Dat oude dingen afbreekt zodat nieuwe dingen kunnen starten.

Fysiek én emotioneel. Hoe vaak houd je niet iets vast dat eigenlijk alleen maar in de weg zit?... Dit plekje is de basis van je fundament. Zo zeg, dubbelop! Basis en fundament. Laat ik nu net verhuisd zijn... Een compleet nieuw fundament hebben. Dat nog niet eens helemaal klaar is. Fysiek én emotioneel 😜. . Als je ondergrond, je basis, instabiel of onduidelijk is, kun je minder makkelijk vooruit komen. Soms is dan even pas op de plaats en stilstaan bij wat je voelt heel welkom. Zelfs enorm belangrijk. . Ik ben mijn nieuwe fundament aan het leggen. Was daar in de vakantie erg druk mee bezig. Nu mag dat even rust krijgen. Dank lief lichaam! O en voor de nieuwsgierigen: deze locatie net onder de buitenenkel is VeiligheidsEnergieslot 16 in Jin Shin Jyutsu. En laat ik nu op nummer 178 zijn gaan wonen...samen opgeteld 16...💃😄. . Hoe is jouw fundament? Loopt het makkelijk of geeft je lichaam signalen af?


68 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page