top of page

Hoppa, loslaten en genieten!

‘Later, dan leef ik mijn mooiste leven!’

Uhuh...En wat maakt dat je het nu niet al doet?

Deze dialoog heb ik de afgelopen maanden vaak met mezelf gevoerd.

De maanden vol hectiek en verandering waren tegelijk zo’n prachtige kans om alles vanuit een ander standpunt de bekijken.

Ook doodeng, want dat betekende het aanschoppen tegen mijn eigen heilige huisjes: ‘Doe maar rustig aan, dat is beter voor je’. ‘Als je nieuwe dingen doet, kunnen ze tegenvallen, dus blijf maar lekker doen wat je al kent’. En zo nog een paar (heel veel dus 😱😂) op-mijn-plaats-blijverds. Die heb ik ooit nodig gehad. Uit zelfbescherming. Het zijn hartbeschermers geworden. En die belemmerden me net alleen in het groeien op persoonlijk en zakelijk vlak, maar ook en juist in het voelen. In het zien van pracht en schoonheid. En oef... Dat loslaten (dmv heel veel bewustwording en voelen) maakt dat ik weer zie. Weer voel. En jeetjemekreetje...dat voelt als mijn mooiste leven leven! Nu al. Niet pas later als ik groot ben. Dat kan jij ook. Nu al. Niet pas later als je kinderen groot zijn. Of als je het minder druk hebt. Bewustwording, voelen en stromen. Als het weer stroomt, gaat het niet stinken. Dan beweegt je leven. Vanuit rust en bewustwording. Zelfs (en juist ook) als je nog een kind bent. Ik geniet nu van de mooie bloemen in onze nieuwe tuin. Van het simpel zitten en kijken naar de tractors zie langsrijden. Jep, bollenstreek he 😜. Waar geniet jij van? Doe je dat bewust? Leef je bewust? Wat zie jij bewust om je heen of in jezelf wat je mag voelen? Fijne dag lieve mensen!


35 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page